lørdag den 15. marts 2014

IPA med tilsætningsstoffer ...

Lakrits IPA, 6,7 % fra Mikkeller i samarbejde med svenske Kolsvart. Er lavet med lakrids og citrus frugten yuzu. Udover en klassisk IPA duft med nåletræ og lidt citrus, anes en hvad jeg fornemmer som let brændt duft. Eller måske noget henad urinen i Brett, selv om der ikke er angivet brug af denne gær. Et let sammenrend af smage, hvor der i bunden anes IPA med fyr, citrus og tørhed; citrus har nok ekstra fart på pga. yuzuen, men holdt pænt i ave. Lakridsen er ikke fremtrædende men dens tilstedeværelse afsløres af en noget anderledes tørhed. Der er også en let frugtsødme til stede. Slutbitterheden varer ved, men skal kæmpe lidt for at vinde over yuzuen. Samlet kan den hive 3-4 skumfiduser op ad hatten.

#614

Ingen kommentarer:

Send en kommentar