onsdag den 20. april 2016

Clown Shoes

Jeg har et par gange haft et par bryg fra fantombryggeriet Clown Shoes under næstekærlig behandling. De dukker op med jævne mellemrum på hylderne herhjemme og jeg forstår egentlig ikke hvorfor, jeg har været lidt tilbageholdende med at prøve nye fra dem. Det rådes der delvist bod på med disse to.

Evil Crawfish, 9 % imperial red india pale ale. Fra denne type forventer jeg en meget mere maltet profil og duften virker lovende med halvtung, frugtet sødme og nogen humlearoma af lidt svag karakter. Den er også pænt karamel-bolche sødmefuld initielt, med en mærkbar underliggende alkohol. Den burde have fin humlearoma da den er tørhumlet med Citra, Simcoe, Mosaic og Nelson Sauvin. Og humlerne bygger ovenpå den sødmefulde start og tilfører flere frugtige, men ikke bitre noter af mango, abrikos, og meget let af det lidt mere rivende fyrrenål. Har for en imperial ipa således pænt med humlesmag. Brygget glider let og ubesværet videre ned mod fordøjelsen, men formår da stadig at efterlade et fint indtryk, selv om der ingen modhager er. Det ender på 4 gedigne skumfiduser.


Space Cake Double IPA, 9 %. Her burde der også være hældt en fyldig øl op og den dufter ganske rigtig fint sødmefuldt, men har dog en let rivende humleduft ovenpå. Jeg fornemmer også noget alkohol. Maltdominansen er endnu tydeligere indenbords, med brød, marmeladesødme, abrikos og passionsfrugt, noget næsten træagtigt, let fyr og nogen slutbitterhed. Alt sammen pakket godt ind i noget meget blødt fløjlsvædske. Så ja, den er dobbelt med al dens maltsmag og fylde og samtidig en ret diskret humlearoma. Den er til forsigtig nydelse, og den er dejlig. 4 skumfiduser.

#1328-1329

Ingen kommentarer:

Send en kommentar