onsdag den 1. juli 2015

Igen-igen-igen: To øl fra To Øl

Selv om overskriften er genbrug, er det et godt stykke tid siden sidst, jeg fik nedsvælget lidt fra To Øl. Men så tages der lidt revanche.


LikeWeisse, 3,8 % berliner Weisse fra To Øl. En let syrlig duft med en undertone af fyr. En meget let øl, som alkoholprocenten lader antyder. Ikke megen smagsfylde; man kan lige fange hvedeindholdet som en blødhed. Der er en markant syrlighed, som næsten bliver snerpende. Humlerne ligger noget skjult under syrligheden, men formår at give en smule krydring til den friske smag. Det kræver nok en varm sommerdag for at det skal gå op i en højere enhed. Men bims af den bliver man ikke! Tre skumfiduser.


Fuck art, this is architecture, 5% belgisk farmhouse ale fra To Øl. Dejlig krydret, funky duft med fine Brett-noter. Øllet er da også gæret helt i bund, der fornemmes ingen restsødme. Der er peber, koriander som krydderi og Brettens hestestald smag afsluttende med en let syrlighed, men ingen humlebitterhed af betydning. Samlet en fin og let pale ale, proppet med lækker landlig idyl; 4-5 skumfiduser.

#1185-1186

Ingen kommentarer:

Send en kommentar