søndag den 27. oktober 2013

To fra Siren Craft Brewing

Har kun prøvet øl fra Siren under Copenhagen Beer Celebration 2013. Dette er således de første flasker jeg ser. Meget fine etiketter - hvordan er indholdet?

Liquid mistress, 5,8 % red IPA. Brygget i west coast stil af det engelske bryggeri. Meget mørk, næsten brunt bryg. Dufter mest af malt men med en vis mængde fyrret humle mærkes. Næsten ren maltbolchesmag med rosin og andre mørke tørrede frugter i smagen. Svagt underneden anes noget humlesyrlighed a la grape og en bitterhed der ikke er fuld af power men som alligevel hænger ved. Noget anderledes øl, hvor maltsmagen næsten er for dominerende og humlen for svag (nu det er en west coast ipa); får lige akkurat 4 skumfiduser.


Undercurrent, 4,5 % pale ale, delvist lavet på havre. Næsten ingen duft. Smagen er tilsvarende mild og kroppen let. Ikke megen maltfylde og lette smagsnuancer af citrus, solbær og peber. Den på etiketten beskrevne frække, brødrige og nøddeagtige maltkrop kan jeg således ikke genfinde. Måske er der lidt nød i den også lette efterbitterhed. Pale ale er og bliver en meget let øltype og skal nu ikke sammenlignes med IPA, men de er nu noget fesne i deres udtryk; dette gælder også denne. Men slæber sig op på 3 skumfiduser.


 #506-507

Ingen kommentarer:

Send en kommentar