tirsdag den 13. december 2016

Årets øloplevelse

I dag kårer Danske Ølbloggere årets øloplevelse. Jeg har valgt at fortolke det lidt bredt og vil udse min debut som eksamineret øldommer, hvor jeg bedømte og udså den endelige danske og efterfølgende skandinaviske mester i håndbryg. Jeg har i et indlæg i oktober beskrevet situationen nærmere. At det er endt som årets øloplevelse skyldes nok det lidt surrealistiske, at mit første (og i parentes bemærket hidtil eneste) hverv i den nye rolle endte ud med et så positivt facit for en af de øl, vi smagte (for øllet bedømmes af flere dommere).

Undervisningen og lektielæsningen af pensum samt den afsluttende eksamen omhandler ganske meget processen at brygge øl. Sammen med et par besøg hos en hjemmebryggende kollega i produktionstiden har det vakt og skærpet min interesse for håndbryg og jeg kan næsten forudsige, at jeg en dag selv vil prøve på en eller anden måde.

Således har øldommeriet på flere måder åbnet op for nye vinkler i min ølinteresse og ender derfor som en fortjent vinder i Dude Beerings kåring af årets øloplevelse (set fra min vinkel).

Læs i morgen om min kåring af Årets ølbar.

Andre blogs mener (opdateres):
Beertalk
Ulkløbben
Triplealehead
Ousen om øl
Rookiebeers
Durst
Levemand
Humle & Mad
Højt skummende
Humulus/Travelling Cicerone
Ingen kommentarer:

Send en kommentar