lørdag den 4. maj 2019

Dry & Bitter Brewing Company

Dry & Bitter Brewing Company er frygteligt underrepræsenterede her på bloggen. Det skrev jeg også for halvandet år siden da de optrådte på bloggen for første gang. Lad os ikke dvæle ved blogbestyrerens mangelfuldheder, men blot konstatere, at her kommer så deres næste optræden.

As Seen on TV, 4,2 % session IPA. Der brugt en del hvede og havre i øllet for at give det noget mere fylde, og dernæst blev den voldsomt tørhumlet. Den har også en fin duft af appelsin og grapefrugt, på en let bund af lyst brød. Jeg fanger også et let snif af vanilje og koriander, ikke noget jeg er vant til fra denne øltype. Det er lykkedes for D&B at få lavet en bryg, der holder bedre på den fine humlesmag end hvad man sædvanligvis smager indenfor denne alkohollette stilart. Der er ananas, mango og let passionsfrugt fra humlen i smagen og de varer ved indtil en tør, let bitterhed fint afslutter. Rigtig dejlig øl, både for stilen men også generelt. 5 skumfiduser.


Arcadian Orchard, 6,3 % fersken og nektarin sour i samarbejde med J. Wakefield brewing fra Miami. En sur - syrlig duft med let frugtige indslag, lidt som glemt karklud uden at være helt så ubehageligt. I munden rammer først en let syre som mere minder om umoden appelsin end som fermentering. Bagefter skvulper en pænt afdæmpet men alligevel markant frugtsødme henover og især ferskenen kan udskilles. Som frugt betragtet er jeg ikke til fersken men dog nektarin. Her virker de begge rigtig godt i denne sour som knap nok er det. 4-5 skumfiduser.
Moar Skullz, 11,5 % dobbelt mæsket imperial stout fra Dry & Bitter brewing company. Kaffe, chokolade og tørret frugt sammen med sødlig malt er denne driks opfangede duft indtryk. Den ligger også blødt og initielt sødligt i munden med masser af mørk chokolade. Der er figner og anden tørret frugt iblandet. Så kommer der et modangreb med træ, ret kraftig bitterhed og alkohol. På trods af alle de mange og til dels voldsomme indtryk præsenterer den sig blidt og let drikkelig. Rigtig fin og nydbar øl - 6 skumfiduser.


#1972-1974Ingen kommentarer:

Send en kommentar