søndag den 8. juli 2018

Forårsnyheder fra Amager

Amager bryghus brygger kun deres berømte og berygtede Double Black Mash en gang om året og har efterhånden fået opbygget en tradition til dets frigivelse i foråret med åbent hus og yderligere et par nyheder. Det lykkedes desværre heller ikke i år for mig at komme forbi, men så er det jo godt at flaskerne kan erhverves i handlen.

Bonny Beer, 6,5 % west india pale ale. Ret diskret i duften, mest malt og marmeladefrugt. Også i smagen fremstår malt og humle samlet som noget konserveret marmelade, og uden nogen umiddelbar friskhed og heller ikke nogen upfront rivende eller afsluttende stor bitterhed. På en måde mere som en dobbelt ipa men uden den store alkohol; har også mindelser om NE IPA, men her plejer det at være mere frisk og tropisk. Fire skumfiduser til en lidt anderledes, men fin IPA.


Pink Farts and Unicorns, 4,6 % tørhumlet india pale lager. Normalt finder jeg det svært at kombinere humle og undergær. Det spiller ofte ikke sammen i min mund. Men her er det blevet rigtig godt, hvor en fin grundsmag af pilsner garneres med en frugtig humle, der ikke river i ganen eller snerrer i bagsmagen. Super læskende og dejlig - fem skumfiduser.


Den sidste nyhed, Big Bold & Beuatiful kommer på bloggen ved en senere lejlighed.

#1835-1836

Ingen kommentarer:

Send en kommentar