søndag den 14. december 2014

Ghost Brewing

Ghost brewing er et relativt nyt bryggeri der ikke har egne faciliteter. Det er også først for nylig at deres øl er kommet på flaske og dermed ud i handel. De har en forkærlighed for det mørke og det humlede - det lyder jo godt. Jeg fandt et firkløver.

Mosaic in blocks, 7,2 % ipa.  Kraftig fyrret duft. Medium fyldig med solbær spruttet smag. Humlen er ret fræsende med kraftig harpiks og supertør fyr. Den virker meget som en dobbelt ipa i fylden og den komplekse humle. Fint første indtryk: 4-5 skumfiduser.


Dawn to dusk, 9,1 % dobbelt IPA. Kraftig fyrret og harpikset duft. En del sødme, brød og karamel i bunden. Humlen er ikke så smagsmæssigt aggressivt til stede som i lillebroderen men indholdet er noget det samme. Gæret, sprittet solbær smag og så en lang og kan man sige blød bitterhed. Ret fint afstemt øl - fem skumfiduser.
 
Dark'n Hoppy, 7,5 % black ipa. Mest en let citrus duft men også noget fyr. Malten er ristet og der er en let brændt smag. En let citrus anes og humlens bitterhed er noget afdæmpet. Den læner sig mest op af en porter pga. den brændte smag men er samlet set en ret fin black ipa. 4-5 skumfiduser.Black Beast, 11,0 % imperial stout. Brød, kaffe og røg i duften. Meget fyldig med en brændt maltsmag, mørk chokolade og let lakrids. En fin citrussmag frisker en smule op inden en tør og mørk bitter slutfinish sætter ind. Citrussmagen er tilpas markant så denne næsten er mere en black ipa end dens forgænger! Men alligevel fin øl til fem skumfiduser.


Fin start fra spøgelserne - dem hører/smager jeg gerne mere fra ...

#947-950

Ingen kommentarer:

Send en kommentar