onsdag den 8. oktober 2014

Vadehavsbryggeriet

Vadehavsbryggeriet - et par produkter fundet i den nye Nationalpark. Er det mon et kvalitets-sigøjnerbryggeri eller et forsøg på udnyttelse af mikroøl- og nationalparkbølgen? To indkøb må kunne afdække dette.

Vesterhaw, 6,2 % stout fra Vadehavsbryggeriet, brygget hos Nova Packe i Tjekkiet. Dufter surt - syrlig af æble. Smag af mælkechokolade, karamel og ikke så meget mere. Ligner både af udseende og smag noget mørkfarvet uskyldigt bryg uden en egen smagsprofil, og selv om man kun loves en mild stout er der vist tale om noget vildførelse af kunderne. Gør ingen skade men absolut heller ingen gavn. To skumfiduser.


Sluseøl, 8,2 % tripel fra Vadehavsbryggeriet, brygget hos de Proef Brouwerij (og her brygges mange af eksempelvis Mikkellers og To Øls frembringelser). Mest en frisk duft af æble. Let sødmefuld initielt, efterfulgt af en ganske skarp æblesmag der fører over i noget metalbittert og skarpt. Skarpheden består i eftersmagen og der er intet forsonende humleaftryk, men det vil man nu heller ikke forvente i en tripel. Den hænger ikke sammen og jeg kunne mistænke, at skarpheden ikke helt er tilsigtet. 1-2 skumfiduser.


Konklusionen over Vadehavsbryggeriet må være, at det efter alt at dømme er noget øl-plattenslageri ...

#799-800

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar