mandag den 6. oktober 2014

O'So

Var i slutningen af august i Chicago i embeds medfør. Måtte naturligvis besøge en ganske almindelig liquor store og savle over deres udvalg af mikrobrygget øl, der som landet er ganske stort. Formåede at fragte 6 flasker uskadt med hjem i kufferten, omend den blev to dage forsinket. To af flaskerne kom fra O'So Brewing Company (Wisconsin, USA).

Restless Soul, ?% imperial red ale. Kan ikke finde oplysninger om alkoholprocent noget sted. Duft af Brett og mælk. Kompleks smag med kirsebær og mandel. Derefter et let syrligt aftryk og mælken fra duften. Underneden ligger Brettens læder, græs og stald. Må være en sour og som sådan klart den bedste jeg har smagt. 4-5 skumfiduser.

Convenient Distraction, 10,5 % imperial porter. Brygget med kaffe og vaniljebønner og begge dele genfindes i duften sammen med lakrids. Dejlig blød og samtidig mindst mellemfyldigt bryg, med en god smag af røg, kaffe, lakrids, mørk bitter chokolade og den svageste tone af vanilje. Har ingen underliggende eller afsluttende syrlig som en del portere godt kan fremvise. Eftersmagen er fortsat røget med en let nøddebitterhed underneden. Det er en rigtig fin porter, må belønnes med 5 skumfiduser.


Godt indtryk af dette bryggeri.

#796-797

Ingen kommentarer:

Send en kommentar