torsdag den 19. september 2013

På den nemme måde ...

Whiskey stout 7,5 % fra Holbæk Bryghus. Hvor andre bryggerier lader deres mørke øl lagre på whiskyfade, hælder Holbæk bourbon whiskey i deres. De kan ikke rigtig finde ud af de forskellige betegnelser. Whisky er fra Skotland og whiskey er fra Irland, javel, så langt er jeg med, men hvad mener de så med bourbon whiskey? Amerikansk whisky brygget i Irland - eller omvendt? Nå. Dufter lidt sprittet af sprutten.Super blød bryg, med let smag af chokolade og vanilje og en anelse røg (som måske stammer fra bourbon'en). Eftersmagen let syrlig. Ikke megen fylde - ville forvente lidt mere i en stout. Forekommer at de har sprunget over hvor gærdet er lavest - både i det oprindelige grundlæggende bryg, og så tilsætningen af de gyldne dråber. 2-3 skumfiduser.

#473

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar