onsdag den 28. januar 2015

DIPA med vingummiassociationer

Winter DIPA, 8 % samarbejde mellem St Eriks bryggeri og Mathias Dahlgren (restaurantejer i Stockholm). Spøjs duft som fra en pose nyåbnet Bassett vingummi (fra gamle dage med masser af gode tilsætningsstoffer). (Heldigvis) ikke megen vingummi smag over det, men det ligger nu alligevel noget og lurer. Først en rimelig fyldig malt, som er honningsød og lettere spruttet. Alkoholen og bitterheden træder til og ender langt ind i eftersmagen. Og så er der altså det der vingummi som fra gamle dage. Ved ikke om det er humlen (Citra, Cascade samt Galaxy), malten eller en kombination? Efter lidt tilvænning forsvinder indtrykket igen, men eftersom jeg både fangede det i duft og smag, så kan jeg ikke have taget helt fejl. Samlet er det en rimelig DIPA, som selv om den er sød, ikke er vammel og hvor bitterheden er fin. 4-5 skumfiduser.

#981

Ingen kommentarer:

Send en kommentar