onsdag den 4. juni 2014

To IPA fra Anderson Valley Brewing Company

Fandt nogle øl fra et amerikansk bryggeri jeg ikke kendte, Anderson Valley Brewing Company. De er fra Californien og så kan man godt få vestkystforventninger til de to IPA jeg investerede i.

Hop Ottin' IPA, 7,0 % IPA. Dufter lidt dobbelt-IPA vammelt, bare svagt. Blødt bryg, med en vis karamel-malt sødme, let citrusundertone, og en ren slutbitterhed, der ikke er af fyr-harpikstypen. Frugttonen indeholder også de svageste gærede bær. Lidt atypisk amerikansk/californisk IPA ved slet ikke at have florale elementer eller granskoven med i smagen, men bitterheden klinger fint og skarpt med sødmen. 4 skumfiduser.

Heelch O'Hops, 8,7 % dobbelt IPA. Solar powered står der på etiketten - øl med god samvittighed så! Maltrig duft, mere frugtig (abrikos) end vammel. Fyldig, frugtig og lettere gæret/spruttet smag, med abrikos, sød appelsin og krydring i smagen. Igen en rent bitter eftersmag, hvor humlen ikke indeholder overvældende meget harpiks, men dog lidt mere end i Hop Ottin'. Malten vinder smagsdysten som normalt er i dIPA men humlen får et bittert comeback sent i eftersmagen. God, belønnes med fire skumfiduser.

#693-694

Ingen kommentarer:

Send en kommentar