onsdag den 18. juni 2014

To fra High Water Brewing

Jeg har tidligere dyppet tungen i bryg fra High Water brewing og de er ikke blevet belønnet med mindre end 5 skumfiduser. Så da der var et par nye på hylden hos Høkeren, røg de uden tøven i tasken.

Aphotic, 9,3 % imperial porter. God duft af mørk chokolade, røg, sveske og mere fra den mørke palette. Dejlig smag med mange indtryk: maltet chokolade, pænt med brændthed/røg, noget svag syrlighed men uden kant, bitre nødder og til sidst en ikke ringe slut bitterhed af den tørre, røgede slags. Alt pænt pakket sammen i en forholdsvis let øl (det er jo porter) men med en farlig procent (det kejserlige islæt). Det kan ikke udløse mindre end 5 skumfiduser.

No Boundary, 6,5 % ipa. Mest frugtet malt i duften. Den sødlige malt er også det man først smager med abrikos og mango karakter. En let sprittet undertone ligger og bærer mens humlen først sent mærkes og så mest med en ren bitterhed uden blomster og harpiks. Selv om bitterheden ikke er påtrængende vedbliver den i eftersmagen. Samlet er den mere frugtsød og mindre bitter end så mange andre amerikanske ipa. 4 skumfiduser.

#710-711

Ingen kommentarer:

Send en kommentar