mandag den 4. august 2014

Verdens nordligste bryggeri

Macks ølbryggeri påstår at de er verdens nordligste bryggeri. Man bør nære mistanke når det er det fremmeste salgsargument. Fik via en privatimport smagt hvordan det egentlig står til.
 
Ipa 4,5%. Ingen ipa duft, snarere henad klassisk pils. Og smagen er ligesådan. Hvis det er en ale så er det en pale ale. Næsten ingen smag af den "mye" humle de påstår anvendt. Falsk reklame og en fuser. To skumfiduser. 
  
Ipa 6,5 %. Samme type som alko-lillebror med stort set samme kedelige smagsprofil men naturligt nok en anelse mere sprut på en billig guldølsagtig måde. To skumfiduser.

Nordlys 4,5 % mørk pilsner fra. Ganske klassisk pilsner med måske en anelse mere (syntetisk) karamelsmag. Så hvorfor denne øl er lavet forbliver en gåde. 1-2 skumfiduser.

Juleøl, 4,5%. Tyndt duftende, udseende og smagende. Lidt karamel som vel også er det der giver farven. Let nøddebitterhed i eftersmagen. Ingen fylde eller noget ekstra som man kan forvente fra en juleøl. Den lave procent gør at den kan købes i de norske supermarkeder. Lad vær, også med denne øl. To skumfiduser.


Således en ret kedelig og tam affære. Danmark har lidt vores egen version i Skagen ...


#742-745

Ingen kommentarer:

Send en kommentar