søndag den 2. december 2012

Så starter pakkekalenderanmeldelserne!

Efter en ufrivillig aflysning i går er jeg nu så tilpas meget restitueret efter udskejelser og virusangreb at jeg kan starte med at smage mig igennem min pakkekalender. Den indeholder i år 26 forskellige juleøl, næsten udelukkende fra danske mikrobryggerier. Det er hensigten at smage en ny hver dag og uploade anmeldelsen med det samme, men jeg kan allerede nu forudse nogle kommunikationsforbindelsesmæssige logistiske udfordringer undervejs.

Ved denne smagsgennemgang har jeg selvfølgelig et billede af hvordan en god julebryg bør være. Går ind med åbent sind, men hvis man blot brygger en øl og kalder den for jul, uden at der er noget særligt over den, vil det trække ned i karaktergivningen.

Nok indledning - lad mig starte!

Første øl er Vulcano julebryg 6,2 % pilsner fra Fur. Smagen domineres af en skarp-metallisk alkohol, med noget anelse af tørret frugt. Pilsner rimer ikke rigtig på juleøl synes jeg, og de "stolte danske traditioner for stærke højtidsbryg" som de selv skriver på etiketten kan de nu godt beholde for sig selv. Skulle vist have prøvet at få fat i deres Christmas Ale i stedet for. Det starter skidt med 1-2 skumfiduser.

Det kan kun gå fremad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar