fredag den 12. august 2016

Sibbarps husbryggeri

Sibbarps husbryggeri er et lille foretagende fra Limhamn, Sverige. Rolf Nilsson er ikke prototypen på en beer geek med sine 61 år. Han eksperimenterer med opskrifter hjemme i garagen og får så brygget øllet ude i byen, når han er tilfreds. Han har pt. tre i distribution via Systembolaget og yderligere 7-8 øl klar. Han vil gerne brygge under eget tag i Limhamn. Jeg fik to eksemplarer af min i Sverige bosiddende søster, der her smages.


Citra India Pale Ale,  5,9 %. Lidt diskret i duftindtrykket, men der mærkes noget let rivende fyr. Smagen er domineret af slutbitterheden; der er ikke megen maltfylde, mens humlen afgiver aroma som mango, grape og fyr. Det er fint og det er godt og det er set før, men klart bestået. 4 skumfiduser.



Rye India pale ale, 6,9 %. Ret maltet i duft og specielt smagen. Rugen giver en lidt speciel smag; samtidig er humlen underligt udtrykt; det er bittert men på en lidt kedelig metallisk måde og aromaen er nok dampet af i en øl, der angives at være bedst knap en måned senere end konsumeret. Den er faktisk ikke rar at drikke i denne udgave. To skumfiduser.



#1367-1368



 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar