tirsdag den 24. februar 2015

Hollandsk i glasset

Pas de Saison, 6,7 % saison fra Brasserie Bours. Willamette, Pacific Jade, EK Goldings humler. Let syrlig og let saison’et duft. En noget sødmefuld bund, med god krydring ovenpå og fin humlesmag som afslutning. I stil med Brewski’s (se senere opslag) men knap så meget limonade. 3-4 skumfiduser.

Route du Soleil, 8 % belgisk ale fra Brasserie Bours. Saaz, Styrian Goldings og Cascade humler. En klassisk blonde bund, med en ekstra omgang humler ovenpå, giver en syrlig og frugtig smag ovenpå krydringen fra gær. Giver en friskere blonde, men jeg ved ikke helt, om kombinationen er god. 3 skumfiduser.

Hop X, 6,6 % amerikansk pale ale fra De Naeckte Brouwers. Ret fyldig for at være en pale ale, med en frugtig og krydret smag med nogen sødme. Ikke nogen vild humlebombe, men OK. 3-4 skumfiduser.

Into the Wild (Bruisend & Blond), 5 % sour/white ale fra Oersoep. Kraftig krydret duft. En noget ubestemmelig bismag starter ballet i ganen, metallisk og underligt. Der er også noget syrligt som skal være i en sour, men samlet virker det ikke korrekt og tilsigtet. 1-2 skumfiduser.

Notenkraker, 6,8 % kastanje ale fra Ramses Bier. Brygget med Marynka humle (polsk). Sødlig smag, med let krydring. Kraftig karbonering, der prikker og en let syrlighed giver modspil. Mellem bitterhed. 3-4 skumfiduser.

Earl Grey IPA, 6,8 % fra Brouwerij Emelisse. Tør og fyrret duft. Meget tør og bitter, uden nogen sødme – kun ren fyr og måske et aftryk fra teen – tannin? Ingen pleaser, men god og mundudtørrende. 4 skumfiduser.


#1056-1061

Ingen kommentarer:

Send en kommentar