fredag den 14. juni 2013

TrIPAlet

Executioner IPA, 7 % fra Beer Here. Diskret duftende, lidt frugt og ellers malt. Sødmefuld maltsmag (solbær) der ikke balanceres ret meget af humlen. Den er mest til stede som lidt afsluttende bitterhed. Sgu ikke vildt ophidsende. 3 skumfiduser.


Der er også andet end øl i min vindueskarm (chili)

Falconer's IPA,  7,0 % fra Widmer Brothers. Del af en IPA serie fra Widmer, kaldet Rotator series. Maltet brød duft. Mere malt end humle i smagen uden dog at være sød. Brød, karamel og lette frugttoner i malten, med let krydret og tør smag, med let bitre nødder fra humlen (sjældent sete Alchemy som bitter- og Falconer's flight som aromahumle) der giver en let og passende eftersmag. Ikke aggressiv på samme måde som west coast IPA men en fin lille øl. 4 (små) skumfiduser.



Innovation, 6,7 % American IPA (!) fra Adnams. Let frugtig duft. Let krop, ikke megen malt fylde. Lidt hyld i smagen med en diskret men balanceret tørhed, der afsluttes næsten lidt lakrids agtigt. Der er anvendt en kombi af humler (Boadicea, Columbus and Styrian Goldings) fra forskellige lande. Jeg kan godt lide denne friskt smagende øl med de lette smagsindtryk selv om det ikke er den højstklirrende øl i kassen - lige til en sommereftermiddag. Fire skumfiduser.

Der spares på etikettepapir

 #359-361


Ingen kommentarer:

Send en kommentar