tag:blogger.com,1999:blog-2753027719006794684.post6422103817084707..comments2023-12-30T19:56:25.411+01:00Comments on Dude Beering: SvanekeAndreashttp://www.blogger.com/profile/03043877546083568077noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2753027719006794684.post-53708090411665428552012-07-29T18:16:17.692+02:002012-07-29T18:16:17.692+02:00Du har selvfølgelig helt ret - en øl skal ikke vur...Du har selvfølgelig helt ret - en øl skal ikke vurderes ud fra om den passer ind i en kasse. Det var nok ikke formuleret helt som jeg mente det - synes blot der var noget der ikke helt stemte; men samlet blev den jo bedømt ganske pænt alligevel!Andreashttps://www.blogger.com/profile/03043877546083568077noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2753027719006794684.post-70763323132835249822012-07-28T22:31:11.773+02:002012-07-28T22:31:11.773+02:00”Der er alligevel et eller andet som gør den ikke ...”Der er alligevel et eller andet som gør den ikke helt vellykket - skal en IPA være med denne underliggende sødme? ”<br /><br />Er godt spørgsmål! Ofte har jeg selv prøvet at indeksere forskellige øl, og konkluderet at de ikke helt passer ind i min kasse.<br /> <br />En pale ale som er lidt skæv. En hvede som tenderer en saftevandsoplevelse, og en porter som er så flad i udtrykket, at man ikke bør kalde den en porter. Men gør dette øllen ringere? Eller er det blot fordi den falder udenfor kategori? I bund og grund er det vel øllens selvstændige kvaliteter som er afgørende og ikke hvilken ølsort den er karakteriseret ved? Jeg har ingen svar men kun spørgsmål…og så er man tilbage i det subjektive smagsindtryk…og her findes ingen retningslinier...Humlens verden er forunderlig...<br /><br />Jeg vil gå på jagt efter ”Den Udødelige Hest” og ”Hamsi”. Især hvede bocken kunne være interessant at holde op mod Indslevs bock…!PSRhttps://www.blogger.com/profile/17126330142565202944noreply@blogger.com